search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Τί νούμερα «χτύπησε» ο συναρπαστικός τελικός του Voice

03.03.2017 11:02
Τί νούμερα «χτύπησε» ο συναρπαστικός τελικός του Voice - Media

 

Η μουσική και τηλεοπτική διαδρομή του The Voice στο ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε για φέτος. Ο πολύωρος τελικός του show (Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017) είχε τα πάντα. Ξεχώρισαν, ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια από τις καλύτερές του στιγμές ως παρουσιαστής και βέβαια ο νικητής Γιάννης Μαργάρης που κατάφερε να φτάσει στο έπαθλο. Που κινήθηκε, λοιπόν, η τηλεθέαση στο τελευταίο live του Voice;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, ο τελικός του talent show του ΣΚΑΪ κινήθηκε στο 28,2% για το γενικό και στο 33,2% για το δυναμικό κοινό. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι και ποσοστά για ρεκόρ, αλλά σε κάθε περίπτωση για το κανάλι του Φαλήρου που μέχρι πέρυσι η prime time ζώνη του απαρτιζόταν αποκλειστικά από μονοψήφια νούμερα, αυτό το λες επιτυχία. Από τα μεσάνυχτα και έως τη λήξη του προγράμματος τα ποσοστά ήταν πάνω από 40% και έφτασαν έως το 45%.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06