search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Η ατάκα του Αϊβάζη για τον Λάτσιο που «πάγωσε» την Ελένη Μενεγάκη! (Video)

03.03.2017 18:28
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί που το ελληνικό κοινό γνώρισε μέσα από δημοφιλή τουρκικά σήριαλ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Μπουράκ συμμετέχει στην παράσταση «Ο Κύκλος» που παρουσιάζει ο Γιάννης Αϊβάζης στο θέατρο Σταθμός.

Οι δύο άνδρες κάθισαν στον καναπέ της Ελένης και άρχισε η κουβέντα τους. Κάποια στιγμή, όταν ο Μπουράκ μιλούσε για την υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι γυναίκες κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα, ο Γιάννης Αϊβάζης τον διέκοψε για να περιγράψει ένα περιστατικό. Όμως η αναφορά του στον Γιάννη Λάτσιο, προκάλεσε μια… διακριτική σαστιμάρα στην παρουσιάστρια.

«Μου είχε πει ότι την πρώτη φορά που είχε έρθει στην Ελλάδα, τον είχε καλέσει ο Γιάννης… ο Λάτσιος», είπε διστακτικά ο Γιάννης Αϊβάζης. Η Ελένη Μενεγάκη «πάγωσε» ελαφρώς και αρκέστηκε σε ένα λιτό: «Α…».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:23