search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Προκαλεί ξανά η Τουρκία: Ολλανδοί αξιωματούχοι άλλαξαν τη σημαία στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη

12.03.2017 14:57
Προκαλεί ξανά η Τουρκία: Ολλανδοί αξιωματούχοι άλλαξαν τη σημαία στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη - Media

 

Ολλανδούς προξενικούς αξιωματούχους «δείχνουν» πηγές στην τουρκική προεδρία αναφερόμενοι στην αλλαγή της σημαία έξω από το προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα.

Το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως «Οι τουρκικές αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια των ολλανδών διπλωματών στην Τουρκία».

«Η κατάσταση είναι ασαφής. Οι τουρκικές αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια της ολλανδικής διπλωματικής αποστολής στην Τουρκία. Έχουμε υποβάλει διαμαρτυρία στις τουρκικές αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

BREAKING | Protestors chanting “Allah Akbar” took down the flag of #Netherlands from the consulate in #Istanbul. pic.twitter.com/O2HawPUc7U

— Vocal Europe (@thevocaleurope) March 12, 2017

Πηγές στην τουρκική προεδρία είχαν υποστηρίξει νωρίτερα πως τις σημαίες άλλαξαν Ολλανδοί προξενικοί αξιωματούχοι και πως δεν υπήρξε έξωθεν επέμβαση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00