search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Survivor: Έξαλλοι οι διάσημοι για τα «σχολιάκια» του Μάριου προς τη Λάουρα!

13.03.2017 10:00
Survivor: Έξαλλοι οι διάσημοι για τα «σχολιάκια» του Μάριου προς τη Λάουρα! - Media

Στο επεισόδιο της Κυριακής, στο Survivor, η Λάουρα Νάργες τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της αθλητικής δοκιμασίας. Μάλιστα, ζήτησε να την εξετάσει ο γιατρός της παραγωγής, καθώς πονούσε και ανησυχούσε ότι δε θα καταφέρει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Το γεγονός αυτό, στάθηκε αφορμή ώστε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, από την ομάδα των Μαχητών, να κάνει ένα ιδιαίτερα προκλητικό σχόλιο: «Άρχισε το σόου…» είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας, προφανώς, ότι η Λάουρα Νάργες προσποιείται την τραυματισμένη.

Ο Κώστας Κοκκινάκης που άκουσε το επικριτικό σχόλιο αντέδρασε άμεσα και σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τη συμπαίκτριά του είπε τα εξής:  «Δεν αρχίσαμε, πονάει το πόδι της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά για να λάβει την απάντηση του Μάριου: «Κι εγώ αδερφέ και πήγα με ένα πόδι».

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, η Λάουρα απάντησε στο σχόλιο του Μάριου με τον Κύπριο να προσπαθεί να τα… «μαζέψει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω video. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:44