search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Απίστευτο video: Την πήρε και την… σήκωσε

15.03.2017 12:33
Απίστευτο video: Την πήρε και την… σήκωσε - Media

Θα μπορούσε να αποτελέσει απόσπασμα κωμωδίας, θα μπορούσε και να εξελιχθεί σε αληθινή τραγωδία. Ο λόγος για την 4χρονη Madison Gardner η οποία «πέταξε» στην κυριολεξία, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Συγκεκριμένα, η Brittany Gardner και η κόρη της επέστρεφαν από τα ψώνια τους με το αυτοκίνητό τους. Μέχρι η Brittany να πάρει κάτι από το πίσω κάθισμα, η κόρη της πήγε τρέχοντας να μπει στο σπίτι της. Ανοίγοντας, ωστόσο, τη γυάλινη εξωτερική πόρτα, μια δυνατή ριπή του αέρα την απογείωσε, ενώ η μικρή συνέχισε να κρατά γερά το πόμολο.

Τις σκηνές κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο Lyndhurst του Ohio. H μητέρα, αφού βεβαιώθηκε πως η κόρη της είναι καλά, αντιμετώπισε χιουμοριστικά το συμβάν και μάλιστα, ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο facebook βάζοντας και μουσική επένδυση!  

Δείτε το συμβάν παρακάτω.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04