search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτ@να” του Νότου

23.03.2017 14:00
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτ@να" του Νότου - Media

 

Την παραίτησή του από διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Εμμανουήλ Κούλας ύστερα από την σεξιστική ανάρτηση που έκανε στο Twitter για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δερβός έσπευσε να την κάνει αμέσως δεκτή.

Συγκεκριμένα ο  Εμμανουήλ Κούλας είχε γράψει στο Twitter, αναφερόμενος στις δηλώσεις της βουλευτή για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ: .

«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου, η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή», σχολίασε ο Κώστας Δερβός.

Επιπλέον, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε στην ανάρτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτ@να) καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την «χυδαία και αποκρουστική» ανάρτηση του διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

«Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» γράφει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50