search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:11
MENU CLOSE

To ξέσπασμα του θείου του Αγγελόπουλου: Τον φοβούνται, θέλουν αδύναμους παίκτες (Video)

24.03.2017 10:04
To ξέσπασμα του θείου του Αγγελόπουλου: Τον φοβούνται, θέλουν αδύναμους παίκτες (Video) - Media

 

Ο θειος του, Γιάννης Σουλτάνης (Ντάνος), μιλάει πρώτη φορά για τον δημοφιλή παίκτη από τη Σκιάθο. Τελικά, είναι ελεύθερο ή έχει σχέση;

Στο Πρωινό και τον Κώστα Τσουρό μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Σουλτάνης ή Ντάνος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλωσε στο πλευρό του θείου του όταν έχασε τον πατέρα του. Από αυτόν μάλιστα πήρε και το παρατσούκλι Ντάνος. Ο κ. Σουλτάνης μίλησε για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor:

«Πιστεύω ότι ο κόσμος που παρακολουθεί βλέπει τι γίνεται. Να κρατήσει τόσο πολύ το συμβούλιο μόνο και μόνο απέναντι στον Γιώργο. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας, τι συζητάει η μία κοπέλα με την άλλη και πως τον έβγαλαν στη σέντρα έτσι. Να πω ότι τον φοβούνται, ότι θέλουν να τον βγάλουν για να μείνουν οι πιο αδύναμοι παίκτες; Όταν τον ψήφισε η Ευρυδίκη, τέτοιο βρισίδι δεν έχει ξαναπέσει. Και αν τη συμπαθούσε ο κόσμος, τώρα δεν τη συμπαθεί κανένας. Όλοι ήταν μαζί αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πιστεύω ότι αντέχει ο Γιώργος και θα κάνει υπομονή. Αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε ή αυτός ή εμείς σαν οικογένεια να βλέπουμε να τον πιέζουν τόσο πολύ».

Στην κομβική ερώτηση που ταλανίζει εκατομμύρια Ελληνίδες, ο Γιάννης Σουλτάνης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ελεύθερος, χωρίς σχέση.

Πηγή: Zappit

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02