search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Όποιος καεί στον χυλό… Η Σάντρα Μπούλοκ αναβάλλει τον γάμο της

29.03.2017 08:59
Όποιος καεί στον χυλό… Η Σάντρα Μπούλοκ αναβάλλει τον γάμο της - Media

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τα δημοσιεύματα του US Weekly που ήθελαν τη Sandra Bullock να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας τον αγαπημένο της, Bryan Randall. Η σχέση τους μετρά , ήδη, δυο χρόνια και οι δυο τους επρόκειτο να ενώσουν τη ζωή τους, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ωστόσο, το ζευγάρι δε θα κάνει το μεγάλο βήμα, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς ο γάμος τους αναβλήθηκε. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία της ηθοποιού να υιοθετήσει ένα παιδάκι, χαρίζοντας ακόμα ένα αδερφάκι στον 7χρονο γιο της, Louis και την 5χρονη κόρη της, Laila.

Μια υπέροχη κίνηση από την ηθοποιό, ωστόσο, η μία αναβολή μετά την άλλη για το γάμο του ζευγαριού έχει αρχίσει να φουντώνει τις φήμες ότι ίσως κάτι πάει στραβά με τους δυο τους…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06