search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Survivor: Το τροχαίο ανέτρεψε τα πάντα – Όλα όσα αλλάζουν σε Διάσημους και Μαχητές

31.03.2017 09:38
Survivor: Το τροχαίο ανέτρεψε τα πάντα - Όλα όσα αλλάζουν σε Διάσημους και Μαχητές - Media

Απαντήσεις στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τροχαίο στην ομάδα των Μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, έδωσε σήμερα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Οπως είναι αναμενόμενο, οι εξελίξεις στο δημοφιλές παιχνίδι με τον τραυματισμό δύο παικτών (της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη) αλλάζουν τα δεδομένα. Η Ειρήνη έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ ο Μάριος δήλωσε πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό δεδομένου ότι έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα.

Η κ. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι η Ειρήνη ζήτησε από μόνη της να αφήσει το παιχνίδι και πως βασικό μέλημα της παραγωγής είναι να είναι καλά όλα τα παιδιά. «Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Οπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές» είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Το πιο σημαντικό όμως που αποκάλυψε η κ. Μαραγκουδάκη είναι η αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Οπως είπε, η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη και ταλαιπωρούνται επί δύο μήνες, αλλά και επίσης θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις ατομικές στρατηγικές.

Η λύση που προτάσσεται είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Το πώς θα γίνει αυτό και ποιοι παίκτες θα μετακινηθούν μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29