search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Χανιά: Έσπασαν τα ΕΛΤΑ μετά από πορεία

02.04.2017 17:05
Lockdown: Κανονικά η λειτουργία των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα - Media

 

Υλικές ζημιές στο υποκατάστημα Χανίων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και σε ΑΤΜ Τράπεζας προκάλεσε απόψε ομάδα νεαρών που συμμετείχε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων και του αντιεξουσιαστικού χώρου που αρχικά κινήθηκαν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο ο χώρος είχε αποκλειστεί σπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές την πρόσβαση σε αυτά.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία και μέσω των οδών Ηρακλείου, Αναγνώστου Γογονή και Αναπαύσεως κατευθύνθηκαν προς την οδό Περίδου.

Μικρή ομάδα από τους συμμετέχοντες κατέστρεψε την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος καθώς και στο ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:01