search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:06
MENU CLOSE

Πόθεν έσχες: Παράταση υποβολής έως τις 30 Ιουνίου

07.04.2017 09:09
Αντιπαράθεση για το μουσουλμανικό τέμενος - «Ναι» έκανε σαφές το ΚΚΕ- ΟΧΙ από τους ΑΝΕΛ - Media

 

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες που θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με την διάταξη η παράταση δίνεται προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη υποβολή των δηλώσεων από τους υπόχρεους λόγω εκκρεμών αιτήσεων ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ημερομηνία υποβολής πόθεν έσχες έληγε στις 13 Απριλίου. 

Παπαγγελόπουλος: Απαράδεκτες οι προσφυγές

Δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης η παράταση για την υποβολή πόθεν έσχες ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ωστόσο οφείλεται, όπως σημείωσε, σε προσφυγές που «αφορούν την Ένωση Δικαστών» και «η άλλη είναι οι καναλάρχες». Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στις προσφυγές, είπε ότι «προσωπικά τις θεωρώ απαράδεκτες» μιας και «οι αιτιάσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και μιλώντας για τους δικαστικούς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πάντα υποβάλλαμε πόθεν έσχες», σημειώνοντας ότι εκείνος υποβάλλει από το 1985. 

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:01