search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:54
MENU CLOSE

Aυτές είναι οι αλλαγές στα βραβεία του MTV

07.04.2017 10:41
Aυτές είναι οι αλλαγές στα βραβεία του MTV - Media

Στα MTV Awards, μια νέα εποχή ανατέλλει!

Συγκεκριμένα αλλάζουν τόσο ο τίτλος όσο και οι κατηγορίες του θεσμού. Έτσι τα MTV Movie Awards μετονομάζονται, πλέον, σε MTV Mobie & TV Awards και ο θεσμός θα περιλαμβάνει υποψηφιότητες και βραβεία, όχι μόνο για το σινεμά αλλά και για την τηλεόραση, θυμίζοντας τις Χρυσές Σφαίρες.

Επιπλέον, αλλάζουν πολλές κατηγορίες βραβείων και δημιουργούνται νέες, ενώ τα φύλα στις κατηγορίες καταργούνται. Έτσι, δεν θα έχουμε, πλέον, χωριστά βραβεία για τον καλύτερο ηθοποιό και την καλύτερη ηθοποιό, αλλά θα δούμε άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς να είναι υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία.

Τέλος, δύο κατηγορίες βραβείων αποκτούν έντονο πολιτικό ύφος (Best American Story και Best Fight Against The System) με την πρώτη κατηγορία να περιλαμβάνει υποψηφιότητες που καταγράφουν την αμερικανική ιστορία και τη δεύτερη να αποτελείται από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που μάχονται κατά του συστήματος.

Ζήσαμε μια «χρυσή» περίοδο τόσο σε περιεχομένο, σε σεναρίου όσο και σε χαρακτήρες είτε παρακολουθούσαμε παραστάσεις στο θέατρο είτε ταινίες στην τηλεόραση. Με τα νέα βραβεία MTV Movie & TV θα γιορτάσουμε ακόμα πιο όμορφες ταινίες και σόου της τηλεόρασης που θα ικανοποιούν την κουλτούρα των νέων» δήλωσε ο πρόεδρος του MTV, Chris McCarthy.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:53