search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:54
MENU CLOSE

Λεβέντης: Τα κόμματα οφείλουν να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας

15.04.2017 15:11
Λεβέντης: Ήττα για την Ελλάδα το Eurogroup - Κυβέρνηση τεχνοκρατών τώρα - Media

Στο μήνυμα του για το Άγιο Πάσχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης τονίζει:

«Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο Ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές. Αλλά και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει.

Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν. Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα, Αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ένωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπως ανακοινώθηκε, ανήμερα το Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό Οχυρό στο Σκαραμαγκά και θα ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Λεβέντης θα φθάσει στο Σκαραμαγκά στις 12:15 και θα κατευθυνθεί στην Μονάδα του ναυτικής βάσης «Κανελλόπουλος».

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:54