search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:02
MENU CLOSE

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Στάθη Ψάλτη

21.04.2017 14:01
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη: Ο Στάθης είχε «ξαναπεθάνει» - Media

Δημοσία δαπάνη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σήμερα σε ηλικία 66 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειάς του, Μαίρη Βιντιάδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 15:00, δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα και ώρα 14.25μμ έφυγε από την ζωή ο αγαπητός μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα στις 14/3/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. ” Ο Άγιος Σάββας” όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας. Από 16/4/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας όπου και κατέληξε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:01