07/08/2020 20:31:16

Μπριζίτ Τρονιέ: «Στα 17 του ο Μακρόν μου είπε ό,τι κι αν κάνεις θα σε παντρευτώ»

Μπριζίτ Τρονιέ: «Στα 17 του ο Μακρόν μου είπε ό,τι κι αν κάνεις θα σε παντρευτώ» - Media

Η επόμενη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας όπως όλα δείχνουν θα περνά τον σύζυγό της κατά 25 χρόνια, ενώ έχει υπάρξει κατά το παρελθόν δασκάλα του…

«Γυρίσαμε μια σημαντική σελίδα στην ιστορία» ήταν η δήλωση του Εμμανουέλ Μακρόν μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των γαλλικών πρεοδρικών εκλογών που τον έφεραν στην πρώτη θέση με 23,75%, ακολουθώντας η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν με ποσοστό 21.53%

Η 64χρονη Brigitte Trogneux στεκόταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό του 39χρονου Εμμανουέλ Μακρόν. Κατά την πρώτη τους συνάντηση εκείνος ήταν έφηβος, μόλις 15 ετών.

 «Ό, τι και να κάνεις εγώ θα σε παντρευτώ» της είχε πει χαρακτηριστικά, όπως παραδέχτηκε η Μπριζίτ Τρονιέ σε γαλλικό περιοδικό την περασμένη χρονιά, ενώ σε μια άλλη συνέντευξη δήλωνε: "Το μικρό μου, το γλυκό μου. Κατάφερε να νικήσει κάθε δική μου αντίσταση με υπομονή και επιμονή."

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2007 παρά το γεγονός ότι η 64χρονη κράτησε το δικό της επώνυμο. Μάλιστα, σε δήλωσή του ο Εμμανουέλ μακρόν είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν την κρύβω. Είναι στη ζωή μου όπως ήταν πάντα…Της χρωστάω τόσα πολλά. Χάρη σε εκείνη είμαι σήμερα αυτός που είμαι.»

Είχε τονίσει, μάλιστα, ότι στην περίπτωση που εκείνος εκλεγεί -ή σωστότερα- εκλεγούν, η σύζυγός του δε θα είναι πίσω του αλλά δίπλα του. Με σπουδαία θέση και ρόλο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.