search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Έρευνα: Καλύτερα να εφαρμοζόταν το «e-mail Χαρδούβελη» λέει ένας στους δύο πολίτες

29.04.2017 09:54
Ο Γκίκας Χαρδούβελης επιστρέφει - Ποια θέση αναλαμβάνει - Media

 

Ένας στους δύο πολίτες εκτιμά πως τελικά θα ήταν προτιμότερο να είχε εφαρμοσθεί το “e-mail Χαρδούβελη”, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2017.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ο ένας στους δυο πολίτες εκτιμά πως θα ήταν προτιμότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είχε κλείσει την αξιολόγηση εφαρμόζοντας το “e-mail Χαρδούβελη” παρά να προχωρήσει στην στρατηγική που τελικά ακολούθησε. Μάλιστα την άποψη αυτή στηρίζει και ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ακολουθούμενη στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν δικαιώνεται ούτε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μόνο το 25,5% εξ αυτών υποστηρίζει την ορθότητά της.

Επίσης, 7 στους 10 Έλληνες εκτιμούν πως η διαπραγμάτευση καθυστερεί επειδή ο πρωθυπουργός υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Αντιθέτως μόνο το 18% των ερωτηθέντων εκτιμά πως πρόκειται για σκληρή διαπραγμάτευση που πραγματοποιείται με γνώμονα το καλό της χώρας και την προάσπιση της εθνικής υπερηφάνειας.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:11