search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι ο παρουσιαστής του Colour Day Festival 2017

09.05.2017 13:50
Ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι ο παρουσιαστής του Colour Day Festival 2017 - Media
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει το 3ο Colour  Day Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.
Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας από τους πιο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε. Με το ταλέντο του και το χιούμορ του ετοιμάζεται να δώσει στο Colour Day Festival τη δική του προσωπική και πολύχρωμη πινελιά, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τον ρόλο του παρουσιαστή του φεστιβάλ.
Μετά από 2 επιτυχημένες χρονιές, το Colour Day Festival  επιστρέφει ανανεωμένο με πολλές εκπλήξεις και προσθήκες που θα συζητηθούν και θα εντυπωσιάσουν. Ήδη το Official Trailer έχει εντυπωσιάσει το φανατικό κοινό του φεστιβάλ, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.
Δείτε εδώ το Official Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=eeGA3FaEXbc
#colourdayfestival #whatcolourisyourdream
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:56