search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38
MENU CLOSE

Ο Alpha «έκλεψε» το δυνατό χαρτί του ANT1 – Διαπραγμάτευση μέχρι τα ξημερώματα (Video)

12.05.2017 09:25
Στο ΕΣΡ η εξαγορά του ALPHA από τον Βαρδινογιάννη - Media

Ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τη «βόμβα» στον Happy Day.  Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος, ο γνωστός δημιουργός Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Από σήμερα τα ξημερώματα και τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Alpha

«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο, το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…»,  είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Παρόντες ήταν ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος, ο Κώστας Σούσουλας και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από την πλευρά του Alpha. Απέναντι, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλης Νικολάου. Η σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών κράτησε πάνω από 12 ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, ο Ανδρέας Γεωργίου διαπραγματευόταν το τελευταίο διάστημα τόσο με τον Alpha, όσο και με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει και με το κανάλι του Αμαρουσίου. Από τα ξημερώματα, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άλλαξε τηλεοπτική στέγη.

Πηγή: zappit.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38