search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:20
MENU CLOSE

Κι όμως, αυτόν τον διαιτητή βάλανε στον τελικό τσάμπιονς λιγκ – Δείτε το γκολ-φάντασμα που είχε κατακυρώσει (Video)

13.05.2017 17:08
Κι όμως, αυτόν τον διαιτητή βάλανε στον τελικό τσάμπιονς λιγκ - Δείτε το γκολ-φάντασμα που είχε κατακυρώσει (Video) - Media

 

Γκολ στο οποίο η μπάλα δεν είχε μπει ποτέ στα δίχτυα, είχε κατακυρώσει σε αγώνα της Bundesliga το 2013 ο διαιτητής Φέλιξ Μπριχ, που θα διευθύνει τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τραγικό λάθος είχε κάνει στο παρελθόν ο Γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, που είναι ο εκλεκτός που θα σφυρίξει τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους στο Κάρντιφ, στις 3 Ιουνίου.

Ήταν τη σεζόν 2013/14 στη Bundesliga και στο παιχνίδι μεταξύ Χοφενχάιμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν το οποίο έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το ματς, ο Γερμανός ρέφερι που είναι διεθνής από το 2007, μέτρησε ως κανονικό ένα γκολ του Στέφαν Κίσλινγκ στο 70ο λεπτο για τη Μπάγερ, στο οποίο η μπάλα δεν είχε μπει ποτέ μέσα, αλλά είχε βρει στο εξωτερικό μέρος των διχτυών.

Αργότερα ο Μπριχ είχε δηλώσει πως μία τρύπα στα δίχτυα ήταν αυτή που τον μπέρδεψε, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ κοντά στη φάση. Η φάση αυτή πάντως, έμεινε στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ας ευχηθούμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να μην κάνει τα ίδια λάθη.

Δείτε το γκολ-φάντασμα που είχε μετρήσει ο Μπριχ:

 

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06