search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07
MENU CLOSE

«Δεν θα το πλησίαζα ούτε για αστείο» – Τι λένε οι επιστήμονες για το «θαλάσσιο τέρας» στην Ινδονησία (Photo-Video)

15.05.2017 17:21
Κολυμπούσε σε λίμνη που είχε κροκόδειλους – Καρέ καρέ η αγωνιώδης του προσπάθεια να ξεφύγει – Δεν τα κατάφερε (Video) - Media
 
Ειδικοί ωκεανολόγοι και βιολόγοι των θαλασσών μάλλον έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το τεράστιο «θαλάσσιο τέρας» που ξεβράστηκε σε παραλία της Ινδονησίας και η φράση που συνοδεύει τα συμπεράσματά τους είναι ανατριχιαστική: «Μείνετε μακριά».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, το φρικιαστικό εύρημα είναι το πτώμα μιας φάλαινας, το οποίο, όμως, βρίσκεται σε προχωρημένη κατάσταση σήψης και αποσύνθεσης, γεγονός που, όχι μόνο αποτρέπει το ενδεχόμενο αποκάλυψης του αιτίου θανάτου της, αλλά και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Οι ειδικοί προτείνουν ή τη μεταφορά του στο έδαφος και την αποτέφρωσή του ή την απομόνωση της παραλίας όπου ξεβράστηκε και την εγκατάλειψή του μέχρις ότου διαλυθεί πλήρως από την αποσύνθεση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07