search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:44
MENU CLOSE

Συγκινημένος ο Μαρινάκης για το μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων στον Πειραιά: Είναι προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου

21.05.2017 14:17
Συγκινημένος ο Μαρινάκης για το μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων στον Πειραιά: Είναι προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου - Media

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του νέου μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος και οι Βουλευτές: Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Τραγάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Διαμάντω Μανωλάκου και Δημήτρης Καμμένος.

To «Πυρρίχιο Πέταγμα που φέρει την υπογραφή του εικαστικού Παναγιώτη Τανιμανίδη αποκάλυψαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως «το Μνημείο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, επειδή ο Πειραιάς ήταν το πρώτο λιμάνι που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «επρόκειτο για ένα προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου».

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:43