search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Πέθανε ο Βασίλης Δανός

25.05.2017 13:59
Φήμες για μεγάλο κανόνι στα media - Media

 

«Έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε την Πέμπτη ο δημοσιογράφος Βασίλης Δανός.

Ο Βασίλης Δανός γεννήθηκε το 1940 στο Βόλο. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς απ’ όπου και αποφοίτησε.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Θεσσαλία» του Βόλου το 1958.  Καθ’ όλη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου ασχολήθηκε με το οικονομικό ρεπορτάζ και εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθηναϊκή», «Εξπρές», «Ελεύθερος Κόσμος», στο «Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη», στις «24 Ώρες» και τέλος στην «Καθημερινή» απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Υπήρξε, επίσης, συνεργάτης πολλών περιοδικών, όπως «Βιοφαρμακευτική», «Δελτίο ΕΒΕΑ», «Εμπιστευτικό Γράμμα», «Κατασκευαστής» ενώ επιμελήθηκε εκδόσεις πολλών κλαδικών και επιχειρησιακών εντύπων.

«Ο Βασίλης Δανός υπήρξε ένα ακάματος εργάτης του Τύπου. Σοβαρός, ήπιος και συναδελφικός διέγραψε μια επαγγελματική πορεία, η οποία ήταν απόλυτα πετυχημένη, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα και αντεγκλήσεις», επισημαίνει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της την ΕΣΗΕΑ.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά τους οικείους του και κυρίως τα τρία του παιδιά και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, που εργάστηκε με  ήθος και αυταπάρνηση», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20