search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:49
MENU CLOSE

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης – Άγκυρα στο λιμάνι για ακόμα 3 χρόνια

16.06.2017 16:22
Μένει στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης - Άγκυρα στο λιμάνι για ακόμα 3 χρόνια - Media

 

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα τρία χρόνια ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως συνέβη και χθες με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα από τον ίδιο τον Έλληνα γκαρντ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος άσος θα αμείβεται με περίπου 800-850.000 ευρώ το χρόνο, παίρνοντας μία γερή αύξηση σε σχέση με τα όσα είχε λαμβάνειν μέχρι φέτος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μάντζαρης απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Παναθηναϊκό και Εφές (το τριφύλλι του έδινε συνολικά για την τριετία περίπου 1 εκατ. ευρώ παραπάνω), επιβεβαιώνοντας πως ήθελε να μείνει στο λιμάνι και να μην βγάλει τα ερυθρόλευκα που φορά από το 2011.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:47