search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:13
MENU CLOSE

Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι αυτό το «στιλάκι» (Photo)

22.06.2017 12:34
Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι αυτό το «στιλάκι» (Photo) - Media

Έγινε γνωστός από την ερμηνεία του δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον διαβόητο «Λύκο της Γουόλ Στριτ», όπου βρέθηκε να διεκδικεί Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλο, ωστόσο, ήταν ήδη δημοφιλής από κωμικούς ρόλους που είχε παίξει.

Ωστόσο, ο Τζόνα Χιλ αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη στροφή στην καριέρα του και τη ζωή του. Θέλοντας να ερμηνεύσει πιο σοβαρούς ρόλους, ο γνωστός ηθοποιός έκανε αυστηρότατη δίαιτα και πλέον από έτσι,

είναι έτσι.

Ο Χιλ έχασε συνολικά σχεδόν 20 κιλά, και όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλλον, ακολούθησε ειδική διατροφή και έκοψε τελείως τη μπύρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και διάλογο που είχε με τον φίλο του, Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον οποίο ο Χιλ ρώτησε «αν κόψω το φαγητό και πάω σε γυμναστή θα είμαι σε καλύτερη φόρμα;» για να λάβει την απεγνωσμένη απάντηση: «Φυσικά, βρε βλάκα, είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο».

Η μεγάλη απώλεια βάρους του Χιλ προκάλεσε και απίστευτες και άκρως κωμικές αντιδράσεις στο Twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08