search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:22
MENU CLOSE

Στο «σφυρί» η περιουσία του Τζόνι Ντεπ: Ξεπουλά τα πάντα για να ξεχρεώσει

22.06.2017 12:55
Στο «σφυρί» η περιουσία του Τζόνι Ντεπ: Ξεπουλά τα πάντα για να ξεχρεώσει - Media

 

Ο Johnny Depp  ξεπουλά τα πάντα για να ξεχρεώσει, εκείνο όμως που δεν πουλά ακόμα είναι το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Ο ηθοποιός έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του από τους οποίους διεκδικεί 25 εκατ. δολάρια.

Από την άλλη η διαχειρίστρια εταιρεία υποστήριξε πως ο ηθοποιός γνώριζε για την κακή του οικονομική κατάσταση, αλλά αδιαφόρησε συνεχίζοντας να ξοδεύει αλόγιστα, παρά τις υποδείξεις που του είχαν γίνει.

Και τώρα ξεπουλάει όλα για να ξεχρεώσει λέγοντας: «Τι άλλο μπορώ να κάνω; Να πουλήσω κάποια έργα τέχνης; Θα θέλατε να πουλήσω κάτι άλλο; Έχω ποδήλατα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ένα αίσθημα της ψυχής μου στην αριστερή πλευρά. Από πού θέλετε να ξεκινήσω;». Και τόνισε: «Το να ταξιδέψω σε μία πτήση της γραμμής γεμάτη με παπαράτσι θα ήταν ο μεγαλύτερός μου εφιάλτης. Δεν θέλω να βρεθώ σ’ αυτήν τη θέση, αλλά δεν έχω και πάρα πολλές επιλογές, καθώς το Μεθυσμένο Ημερολόγιο ήταν η θυσία που έπρεπε να κάνω και η τελευταία επιταγή που πήρα ήταν για το Δημόσιος Κίνδυνος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:21