search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:54
MENU CLOSE

Μαζί STAR – ΣΚΑΪ;

27.06.2017 12:29
Μετακομίζει ο ΣΚΑΪ στο Star - Media

 

Προσέγγιση Star σε ΣΚΑΪ για την από κοινού μείωση του κόστους λειτουργίας. Ο Πάνος Κυριακόπουλος, σε συνάντηση που είχε στο Νέο Φάληρο με την ηγεσία του ΣΚΑΪ, πρότεινε να υπάρξει συγχώνευση των τεχνικών τμημάτων λειτουργίας των δύο καναλιών με στόχο τη μείωση του κόστους. Η συγχώνευση προϋποθέτει τη μετακόμιση του ενός στις εγκαταστάσεις του άλλου και η ιδέα ήταν να μεταφερθεί η εκπομπή του ΣΚΑΪ στο Star.

Στο παρελθόν ανάλογη ιδέα είχε κατατεθεί και στο Mega από το Star και η απάντηση ήταν αρνητική. Η δε εξέλιξη των πραγμάτων δικαίωσε την επιλογή των επιτελών του Mega. Στην περίπτωση του ΣΚΑΪ η απάντηση μάλλον είναι αρνητική, καθώς ο Γ. Αλαφούζος είναι… μπαρουτοκαπνισμένος στις υποθέσεις μετάδοσης σήματος από τη μάχη με την κυβέρνηση της ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το 1993, στον Υμηττό.

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53