search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Τανιμανίδης – Μπόμπα μαζί σε διαφήμιση! Ποια εταιρεία τους έκανε πρόταση;

08.07.2017 13:05
Χριστίνα Μπόμπα: Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό - Media

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αφού η σχέση τους πήρε μεγάλη έκταση και δημοσιότητα λόγο Survivor…

Αυτό αναγνώρισε και μεγάλη εταιρία τροφίμων η οποία, σύμφωνα τo Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, είδε στα πρόσωπά του ζευγαριού τους ιδανικούς συνεργάτες για το επόμενο μεγάλο διαφημιστικό σποτ της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αρχή έγινε με την παρουσίαση του γνωστού αναψυκτικού πό τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο, που δόθηκε και ως έπαθλο στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η εταιρεία μετά από αυτή την προβολή και βλέποντας την απήχηση που έχει ο παρουσιαστής στα social media τόσο για τον ίδιο όσο και για την σχέση του, αποφάσισε να κάνει και στους δύο πρόταση, μάλιστα και με πολύ καλά λεφτά. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:16