search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο 34χρονος με τα «χίλια πρόσωπα» που έκλεβε περαστικούς

14.07.2017 14:12
Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Άκαρπες οι έρευνες - Media

 

Για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών κατηγορείται ένας 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Γέρακα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, κινούμενος με αυτοκίνητο, προσέγγιζε τα θύματά του στον δρόμο και προφασιζόταν διάφορες ιδιότητες, όπως τραπεζικός υπάλληλος, ασφαλιστής ή φίλος συγγενικού προσώπου τους, προκειμένου να τα εξαπατήσει ή εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο 34χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, 17 απάτες και δύο κλοπές σε Μελίσσια, Μαρούσι, Χαϊδάρι, Χολαργό, Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε κατηγορηθεί και παλαιότερα για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 10:55