search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55
MENU CLOSE

Πούτιν: Δεν έχω αποφασίσει αν θα αποχωρήσω ποτέ από την Προεδρία

22.07.2017 11:23
Πούτιν: Δεν έχω αποφασίσει αν θα αποχωρήσω ποτέ από την Προεδρία - Media

 

Ένα παιδί ρώτησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ποια είναι τα σχέδια του όταν δεν θα είναι πια Πρόεδρος της Ρωσίας. «Μα δεν έχω αποφασίσει ότι θα εγκαταλείψω ποτέ την Προεδρία» ήταν η χιουμοριστική απάντηση του Ρώσου Προέδρου, κάνοντας το νεανικό κοινό που τον παρακολουθούσε να ξεσπάσει σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ένα μήνα μετά τις διαδηλώσεις νεαρών Ρώσων για τη διαφθορά που επικρατεί στην ελίτ του Κρεμλίνου, ο Πούτιν αποφάσισε να δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά το 2000, παιδιά δηλαδή που έχουν ζήσει μόνο επί Προεδρίας Πούτιν!

Η συνέντευξη δόθηκε σε σχολείο χαρισματικών μαθητικών στο Σότσι, το οποίο είχε εγκαινιάσει ο Πούτιν πριν χρόνια και στόχος ήταν να φανεί ο δυναμικός πρόεδρος φιλικός προς τη νεολαία.

Σε ερώτηση που του τέθηκε από άλλο παιδί για το αν χρησιμοποιεί συχνά το ίντερνετ, ο  Πούτιν απάντησε ότι το χρησιμοποιεί ελάχιστα και ότι το γεγονός πως οι χρήστες των social media χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, του θυμίζει τις μέρες του στην KGB όπου όλοι είχαν ψεύτικες ταυτότητες.

Τον ελεύθερο χρόνο του, ανέφερε ότι τον χρησιμοποιεί διαβάζοντας ιστορικά βιβλία, συζητώντας με φίλους του και κάνοντας σπορ.

Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο και ο Πούτιν αναμένεται να βάλει υποψηφιότητα και να κερδίσει άλλη μια εξαετή θητεία στο Κρεμλίνο.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55