search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Στα ισπανικά νησιά απολαμβάνει τον ήλιο με τον σύντροφο της η Εύα Λογκόρια

24.07.2017 14:49
Αυτή είναι η πανέμορφη Εύα, μην κάνετε ποτέ το λάθος να τα βάλετε μαζί της (Photos) - Media

 

Στο ισπανικό νησί Φορμεντέρα, στο συγκρότημα των Βαλεαρίδων, απολαμβάνουν μερικές ημέρες διακοπών η Εύα Λονγκόρια και ο Χοσέ Μπαστόν. Τις περισσότερες ώρες χαίρονται τη θάλασσα, τον ήλιο και το βόλεϊ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μεξικό την άνοιξη του 2016, δείχνει να βρίσκεται σε ένα συννεφάκι. Η αμερικανίδα ηθοποιός 41 ετών το επιβεβαίωνε λίγο καιρό μετά τον γάμο της: “Ο κόσμος μας ρωτά πώς είναι τώρα που είστε παντρεμένοι, αλλά εμείς ήμασταν ήδη «ένα» στην καρδιά και στην ψυχή. Συνεπώς, ο γάμος ήταν δεν ήταν παρά μια όμορφη γιορτή, για να χαρούμε μαζί με όλο τον κόσμο. Αλλά ο γάμος σε συγκρίνεται σε τίποτε με τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Είναι υπέροχο, ο γάμος μας δεν άλλαξε διόλου τη σχέση μας”, δήλωσε στο περιοδικό People.

Η Εύα Λονγκόρια και ο 48χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκαν το 2013. Ο έρωτας για τη χυμώδη μελαχρινή ήταν κεραυνοβόλος. “Ήταν ο ωραιότερος άνδρας που είχα δει στη ζωή μου”, είχε πει στο ίδιο περιοδικό. “Τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός, απρόβλεπτος. Είπα από μέσα μου «Τι άνθρωπος είναι τούτος;»”. Μια ευτυχία που διαρκεί, όπως φαίνεται από το χαμόγελο της ηθοποιού, σχολιάζει το Paris Match.

Είναι ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, η οποία δηλώνει ότι δεν βιάζεται να αποκτήσει παιδιά, ενώ για τον Μπαστόν είναι ο δεύτερος. Από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε τέσσερα παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50