search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησε και επιχείρησε να τον κάψει ζωντανό

17.08.2017 08:20
Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησε και επιχείρησε να τον κάψει ζωντανό - Media

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού και δύο αλλοδαπών ηλικίας 28 και 29 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, του εμπρησμού και παράβασης του Νόμου Περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2017, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δημοτικών Διαμερισμάτων Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, ο 31χρονος, με τη συνδρομή των δύο έτερων συνεργών του, πυροβόλησε σε βάρος του 20χρονου και στη συνέχεια αφού έρριψε εναντίον του εύφλεκτο υγρό, έθεσε φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα.

Σε βάρος των παραπάνω έχουν εκδοθεί σχετικά εντάλματα και αναζητούνται.

Πηγή: thessnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30