search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:31
MENU CLOSE

Η κακοκαιρία χτύπησε την καρδιά της Ευρώπης – Φονική καταιγίδα στην Αυστρία με 2 νεκρούς και 20 σοβαρά τραυματίες (Video)

19.08.2017 15:30
Αποκούμπι στον Μακρόν - Στήριξη από τη Γαλλία αναζήτησε ο Μητσοτάκης εν μέσω τουρκικών προκλήσεων - Media

 

Στους 120 αυξήθηκε ο αριθμός των τραυματιών από την καταστροφή μιας μεγάλης, υπαίθριας μπιραρίας στη βόρεια Αυστρία, κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή όπως ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η αστυνομία.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν. Από τους τραυματίες, οι 20 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κοινότητα Ζανκτ Γιόχαν αμ Βάλντε, στην Άνω Αυστρία. Περίπου 250 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στη σκηνή που είχε στηθεί για ένα τοπικό φεστιβάλ και στέγαζε την μπιραρία.

Από την καταιγίδα καταστράφηκε το μεγαλύτερο μέρος της σκηνής. “Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από συντρίμμια”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, που έφταναν σε ταχύτητα τα 126 χιλιόμετρα, διακόπηκε για κάποιες ώρες η ηλεκτροδότηση σε 150.000 νοικοκυριά της περιοχής. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Σάλτσμπουργκ όταν κατέρρευσε μια σκαλωσιά ενώ προκλήθηκαν και τροχαία ατυχήματα εξαιτίας των δέντρων που έπεσαν σε δρόμους και σε σιδηροδρομικές γραμμές.

Στο Μπαντ Ισλ καταστράφηκε μια τέντα τσίρκου, με αποτέλεσμα να χαρούν για μερικές ώρες την ελευθερία τους τα άλογα και τα πόνι που συμμετείχαν στην παράσταση…

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27