search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:44
MENU CLOSE

Κύκλοι Καμίνη: Αυτοί που ενοχλούνται από την υποψηφιότητά του αποκαλύφθηκαν

29.08.2017 15:07
Ο Καμίνης καταγγέλλει «κλειστά σύμφέροντα» που αντιμάχονται την υποψηφιότητά του - Media
 
Πηγές από το περιβάλλον του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη σχολίασαν το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, στο οποίο γίνεται λόγος για οικονομικές ατασθαλίες στον δήμο Αθηναίων.
 
Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Λίγες μόνο ώρες μετά τις ανακοινώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα και κάποιοι από εκείνους που ενοχλούνται από την υποψηφιότητά του, εκδηλώθηκαν.
 
“Τα κλειστά πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα…” στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμίνης “…που κρατούν όμηρο την κοινωνία και την καθηλώνουν στο χθες” αποκαλύπτονται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία”. Με τη σπουδή και τη συκοφαντία τους δείχνουν σε πόσο σωστό δρόμο βρισκόμαστε. Θα τους ταράξουμε σε δημοκρατία και σε δημοκρατική προοδευτική παράταξη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:42