search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:12
MENU CLOSE

Εικόνες ντροπής: Καμήλες έφεραν οι διοργανωτές για τη συναυλία του Ρέμου στο «Νάμμος» (Video)

01.09.2017 16:23
Αντώνης Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο - Γιατί συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar - Media

 

Στο γνωστό εστιατόριο-κλαμπ «Νάμμος» της Μυκόνου τραγουδά το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με τον Λιβανέζο τραγουδιστή Ραγκέμπ Αλάμα και τον Τούρκο σταρ της ποπ Μουσταφά Σαντάλ, γνωστό στη χώρα του ως «Μούστι».

Άραβες και Τούρκοι κροίσοι έχουν ήδη καταφθάσει με lear jets και πολυτελείς θαλαμηγούς στο νησί των Ανέμων και το διάσημο Nammos όπου θα πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές της χλιδής έρχονται σε αντίθεση με τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν οι παρευρισκόμενοι.

Οι ιδιοκτήτες θέλοντας για ακόμη μια φορά να κάνουν την διαφορά, επιστράτευσαν μέχρι και καμήλες από το Κουβέιτ επιδιώκοντας το σκηνικό να είναι παραμυθένιο. Το μόνο που δεν υπολόγισαν πάνω στην τρέλα της κερδοσκοπίας τους, ήταν η ταλαιπωρία των κακόμοιρων ζώων, τα οποία ήταν δεμένα όλη μέρα σε παραλία με λουόμενους και το βράδυ θα χρησιμοποιηθούν ως φόντο για «μπουζουκοπάρτι».

(πηγή: mykonoslive.tv)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10