search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Καραμανλή σε …γαλαζοπράσινο γάμο (Photos)

03.09.2017 13:19
Επανεμφάνιση Καραμανλή σε ...γαλαζοπράσινο γάμο (Photos) - Media

 

Σε κτήμα της Αττικής, όπου έγινε ο γάμος της κόρης πρώην βουλευτή του, παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης, πάντρεψε την κόρη του Μαριάννα με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογεώργη, ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη, και είναι αδελφός της δημοφιλούς ηθοποιού, Νάντιας Κοντογεώργη.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος σε γνωστό κτήμα της Αττικής όπου και παρευρέθηκαν πλήθος πολιτικών και φίλων της οικογενείας.

Το παρών, εκτός από τον Κώστα Καραμανλή -τον οποίο συνδέει χρόνια φιλία με τον Ηλία Βλαχογιάννη-, έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης (ήδη κουμπάρος της οικογένειας αφού είχε παντρέψει τον υιό Γιώργο Βλαχογιάννη), οι πρώην υπουργοί Χαρδούβελης, Γιαννίτσης και Χριστοδουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικάλων Φαρκαδώνας, Πύλης κκ Παπαστεργίου, Μεριβακης, Μαράβας, πολιτικοί, στρατιωτικοί, πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού των νεονύμφων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:15