search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:05
MENU CLOSE

Τα δώρα της συζύγου του Παυλόπουλου στην Μπριζίτ Μακρόν (Video)

08.09.2017 13:27
Τα δώρα της συζύγου του Παυλόπουλου στην Μπριζίτ Μακρόν (Video) - Media

 

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, κατά την πρωινή συνάντησή της με τη σύζυγο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Βλασία Παυλοπούλου, η οποία την συνόδευσε στην επίσκεψή της στην Αρχαία Αγορά.

Η σύζυγος του Έλληνα Προέδρου προσέφερε στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ένα αντίγραφο μυκηναϊκού κοσμήματος από το Μουσείο Μπενάκη, καθώς, επίσης, και το πρώτο αντίτυπο του νέου δοκιμίου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με τίτλο «Οι ρίζες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Οι συμβολισμοί της σκεπτομένης Αθηνάς». Μάλιστα, το βιβλίο περιείχε και προσωπική αφιέρωση προς την κ. Μακρόν, η οποία αναφερόταν στην ταύτιση των όσων ανέφερε ο σύζυγός της, Εμανουέλ, στην ομιλία του στην Πνύκα, σχετικά με την αρχαία Ελλάδα, με το περιεχόμενο του βιβλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, περίληψη αυτού του δοκιμίου θα αποτελέσει η ομιλία του κ. Παυλόπουλου στο Athens Democracy Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50