search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:34
MENU CLOSE

Έδωσε δικαιώματα στην Ξάνθη και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός!

09.09.2017 19:27
Δεν έμεινε αναπάντητη η δήλωση Κούγια - «Υπάρχουν Νόμοι και Δικαιοσύνη», λέει η ΠΑΕ Ξάνθης - Media

«Κλώτσησε»… τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός! Αν και προηγήθηκαν νωρίς και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» από το 30’, οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνεψαν ακόμη και με ήττα στη ματσάρα με την Ξάνθη, μένοντας στο 1-1! 

 

Την ευκαιρία να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό», από μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα (όπως φαίνεται πως θα είναι η φετινή της Ξάνθης) έχασε ο Ολυμπιακός! 

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ένχελς να σκοράρει στο ντεμπούτο του, μόλις στο 12′, θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» τη νίκη ως το 30′ στα Πηγάδια, αλλά έχασαν… τσουβάλια γκολ, δίνοντας δικαιώματα στους Ακρίτες. Οι τελευταίοι, λοιπόν, επιβεβαίωσαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ισοφαρίζοντας με τον Λισγάρα στο 43′, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε της καλύτερης -μακράν- αναμέτρησης της φετινής Σούπερ Λίγκας, μέχρι στιγμής. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:32