search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:42
MENU CLOSE

Υπέρ ταχείας αναζήτησης λύσης για τον ΕΔΟΕΑΠ ο Πετρόπουλος

27.09.2017 12:54
Υπέρ ταχείας αναζήτησης λύσης για τον ΕΔΟΕΑΠ ο Πετρόπουλος - Media

 

Υπέρ της ταχείας αναζήτησης λύσης για τον ΕΔΟΕΑΠ τάχθηκε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τις αντιπροσωπείες των εργαζομένων στον Τύπο (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ) και την διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι εφικτό να επιλυθεί, στη βάση όσων έχουν ήδη συζητηθεί και τόνισε την ανάγκη να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες με την επίδειξη υπευθυνότητας από τα εμπλεκόμενα μέρη, εργοδοτών και εργαζομένων, στη βάση της πρότασης που έχει ήδη κατατεθεί από την ΕΣΗΕΑ.

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνει, ότι ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:39