search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Προβλήματα στα νησιά λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

23.10.2011 10:57
Προβλήματα στα νησιά λόγω της απεργίας της ΠΝΟ - Media

Ελλείψεις σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καύσιμα έχουν αρχίσει να παρατηρούνται σε πολλά νησιά, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών για τέταρτο συνεχόμενο 48ωρο.

Ελλείψεις σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καύσιμα έχουν αρχίσει να παρατηρούνται σε πολλά νησιά, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών για τέταρτο συνεχόμενο 48ωρο.

Δεκάδες φορτηγά με ευπαθή και άλλα προϊόντα παραμένουν εγκλωβισμένα σε πολλά νησιά, την ίδια ώρα που η ΠΝΟ αποφάσισε το Σάββατο τη συνέχιση της απεργίας της έως στις 6 το πρωί της Τρίτης και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι, παρά τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της συνομοσπονδίας με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη, δεν επιλύονται τα συνολικά βασικά αιτήματα του κλάδου των ναυτικών.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πλοίο «Κνωσός Παλλάς», που φόρτωσε χθες 40 περίπου νταλίκες με ευπαθή προϊόντα, παραμένει δεμένο στο λιμάνι. Σύμφωνα με το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το πλοίο δεν μπορεί να αποπλεύσει από Ηράκλειο για Πειραιά, καθώς δεν υπάρχει χώρος στο λιμάνι να δέσει όπου βρίσκονται ακινητοποιημένα δεκάδες πλοία λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Τέλος, σχολιάζοντας τη συνέχιση της απεργίας των ναυτεργατών, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κάνει λόγο για σημαντική επιβάρυνση των ακτοπλοϊκών εταιρειών και εκτιμά πως έρχεται η χρονική στιγμή που οι περισσότερες εταιρείες θα δηλώσουν αδυναμία επιβίωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50