search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 00:06
MENU CLOSE

Μέι: Παραμένει αφοσιωμένη στην Ευρώπη η Βρετανία

29.09.2017 08:08
Μέι: Δεν θα ανεχτούμε απειλές στο βρετανικό έδαφος από τη ρωσική κυβέρνηση - Media

 

Η Βρετανία θα παραμείνει «αφοσιωμένη χωρίς όρους» στην προστασία της Ευρώπης μετά την έξοδό της από την Ε.Ε., διαβεβαίωσε σήμερα η Τερέζα Μέι, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας απέναντι στις «ρωσικές απειλές».

«Όταν ένα έθνος όπως η Ρωσία παραβιάζει σκοπίμως την διεθνή τάξη, που βασίζεται σε κανονισμούς που με τόσο μεγάλη δυσκολία θεσπίσαμε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι με τους συμμάχους μας για να υπερασπιστούμε το διεθνές σύστημα» είπε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, απευθυνόμενη σε Βρετανούς στρατιώτες που υπηρετούν στη βόρεια Εσθονία.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αφοσιωμένο χωρίς όρους στη διατήρηση της ευρωπαϊκής ασφάλειας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη στις χώρες μέλη της Ε.Ε., οι οποίες είναι τα θύματα της ένοπλης επιθετικότητας, της τρομοκρατίας και των καταστροφών που προκαλεί ο άνθρωπος» πρόσθεσε η Μέι, η οποία βρίσκεται στο Ταλίν για να συμμετάσχει στην άτυπη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε..

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 00:01