search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Τοπ μόντελ έχασε τα πάντα όταν έχασε τα μαλλιά του

30.09.2017 11:04
Τοπ μόντελ έχασε τα πάντα όταν έχασε τα μαλλιά του - Media

 

Είχε το τέλειο πρόσωπο, το τέλειο σώμα, τα τέλεια μαλλιά. Και ξαφνικά δεν τα είχε.

Στα 21 του, ο Τζάστιν Χόπγουντ βρισκόταν στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας. Ήταν ήδη τοπ μόντελ, έχοντας ακριβοπληρωμένα συμβόλαια με εταιρίες όπως η Abercrobie & Fitch και ο Ralph Lauren, του οποίου υπήρξε ο πρωταγωνιστής στις ανδρικές καμπάνιες από το 2010 ως το 2016.

Το 2015, το μοντέλο άρχισε να παρατηρεί μία αραίωση στο τριχωτό του κεφαλιού του. Το 2016 ήξερε ήδη ότι πάσχει από αλωπεκία και είχε χάσει όλα του τα μαλλιά.

Τα συμβόλαια που είχε με εταιρίες μόδας ακυρώθηκαν, το πρακτορείο του δυσκολευόταν να του κλείσει έστω και μια μικρή δουλειά. Σήμερα, ο όμορφος άνδρας από τη Νότιο Αφρική εξομολογείται ότι έχασε τα πάντα λόγω της ασθένειας του.

Η αλωπεκία είναι μια απρόβλεπτη καλοήθης νόσος αγνώστου αιτιολογίας στην οποία παρατηρείται η τέλεια έλλειψη ή και η αραίωση των τριχών της κεφαλής ή και του σώματος λόγω πτώσεως.

Ο Χόπγουντ αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του για να λανσάρει ένα νέο στυλ, αλλά και πάλι αυτό δεν αρκούσε για να του φέρει ξανά καλές δουλειές στο μόντελινγκ.

«Αν περιμένω από τον κόσμο της μόδας να με αποδεχτεί με τη νέα μου εμφάνιση και να είμαι πάλι στα σαλόνια των περιοδικών; Προσωπικά, θα έδινα μια ευκαιρία όμως δεν μπορώ να τους ζητήσω να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα εδώ και 50-60 χρόνια», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα, ακολουθεί θεραπείες για να ξαναβγάλει μαλλιά και παραμένει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει. Ακόμα όμως και αν δεν αποκτήσει πλούσια μαλλιά ξανά, έχει αποδεχθεί την κατάστασή του: «Έχω αλωπεκία, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Τα μαλλιά μπορεί να ξαναφυτρώσουν, μπορεί και όχι… Υπάρχουν τόσα πολλά σε έναν άνθρωπο, πέρα από την εμφάνιση και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά».

Πλέον, ο Χόπγουντ έχει αφιερωθεί στο να ενημερώνει τον κόσμο για την αλωπεκία και επικεντρώνεται στα νεαρά παιδιά, προκειμένου να μην γίνονται θύματα μπούλινγκ στο σχολείο λόγω της κατάστασής τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:36