search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:20
MENU CLOSE

Νέα υπόθεση παιδεραστίας: Γυναίκα βίασε 9 παιδιά (Photo + Video)

04.10.2017 06:27
Νέα υπόθεση παιδεραστίας: Γυναίκα βίασε 9 παιδιά (Photo + Video) - Media

 

Δεν χωράει ο νους τις κατηγορίες που βαραίνουν 34χρονη από το Αρκάνσας καθώς κατηγορείται ότι βίασε εννέα παιδιά από το συγγενικό της περιβάλλον. 

Η Βερόνικα Μπλέικ, σύμφωνα με τη Daily Mail, φέρεται να έχει βιάσει εννιά παιδιά από την ίδια την οικογένειά της, ενώ η αστυνομία εξετάζει και άλλες περιπτώσεις βιασμών, οι οποίες ενδέχεται να την αφορούν.

Η Βερόνικα  οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, μετά από καταγγελία για την εμπλοκή της  σε τρεις βιασμούς ανηλίκων μέχρι τον Ιούλιο του 2017.

Όμως οι πληροφορίες άρχισαν να φτάνουν στις αρχές για τη δράση της και σύμφωνα με τον αναπληρωτή εισαγγελέα της περιοχής, η Βερόνικα Μπλέικ έχει βιάσει τουλάχιστον εννέα παιδιά, όλα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Μέχρι στιγμής της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για έξι βιασμούς, επτά περιπτώσεις που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και μία περίπτωση σεξουαλικής απάτης με ανήλικο.

Η ηλικία των θυμάτων δεν δημοσιοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, διευκρινίστηκε ωστόσο, ότι είναι κάτω των 18 ετών.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:15