search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Λαμία: Κλείδωσε τις κλέφτρες μέσα στο κατάστημα (Photos)

04.10.2017 08:56
Λαμία: Κλείδωσε τις κλέφτρες μέσα στο κατάστημα (Photos) - Media

H άμεση αντίδραση της υπαλλήλου αιφνιδίασε τις 2 γυναίκες που είχαν εισέλθει στο κατάστημα με σκοπό την κλοπή και οδήγησε στη σύλληψή τους.

 

H άμεση αντίδραση της υπαλλήλου αιφνιδίασε τις 2 γυναίκες που είχαν εισέλθει στο κατάστημα με σκοπό την κλοπή και οδήγησε στη σύλληψή τους.

Όπως αναφέρει το lamiareport, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στη Λαμία, σε κατάστημα με εμπόριο ρούχων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λεωσθένους και Πατρόκλου.

Η υπάλληλος βρισκόταν με δύο πελάτισσες στο υπόγειο του καταστήματος και τη στιγμή που ανέβαινε τη σκάλα είδε δύο νεαρές Ρομά πίσω από το ταμείο.

Κλείδωσε την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία, παρά τον ισχυρισμό των νεαρών ότι δεν είχαν κλέψει τίποτα από το ταμείο.

Όπως αποδείχτηκε όμως, είχαν προλάβει να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από την τσάντα της υπαλλήλου. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04