search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 16:48
MENU CLOSE

Τα νέα iPhone «σκάνε» και ανοίγουν στα δύο – Κρούσματα και στην Ελλάδα! (φωτό)

06.10.2017 04:56
Τι συμβαίνει αν ένα iPhone φορτιστεί με 100 φορτιστές (Video) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Apple μετά τα τουλάχιστον πέντε ξεχωριστά περιστατικά με iPhone 8. Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα άνοιξαν επειδή οι μπαταρίες τους «φούσκωσαν».

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από χρήστες του Twitter φαίνονται κινητά τηλέφωνα να έχουν ανοίξει στα δύο επειδή οι μπαταρίες «έσκασαν».

Οι αναφορές έχουν έρθει, σύμφωνα με τον Guardian, από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, τον Καναδά και την Ελλάδα. Και στα πέντε περιστατικά τα συμπτώματα είναι ίδια «και άρα είναι λιγότερο πιθανό να πρόκειται απλά για μια σκάρτη παρτίδα» γράφει η βρετανική εφημερίδα. 

Εκπρόσωπος της Apple είπε οτι η εταιρεία ερευνά τα περιστατικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 16:47