search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 16:30
MENU CLOSE

Συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στο Λευκό Οίκο

07.10.2017 05:17
Συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στο Λευκό Οίκο  - Media

 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ.

 Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

«Πιστεύω ότι αυτή η ημερομηνία (17 Οκτωβρίου) είναι ακριβής», δήλωσε η Σάντερς στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί και με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Αυτές τις μέρες καθορίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μπέτυ αναμένεται να μείνουν στο Blair House, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Πρόκειται για την προεδρική κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων.

Η επίσκεψη αυτή του Αλέξη Τσίπρα και η συνάντησή του με τον αμερικανό πρόεδρο έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας για αναδιάρθρωση χρέους και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 16:30