search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Η selfie του Μίκι Ρουρκ μετά την πέμπτη πλαστική του στη μύτη

12.10.2017 06:01
Η selfie του Μίκι Ρουρκ μετά την πέμπτη πλαστική του στη μύτη - Media

 

Ο Μίκι Ρουρκ εδώ και χρόνια έχει επιδοθεί στο “αγαπημένο του σπορ”, τις πλαστικές επεμβάσεις, μη θυμίζοντας καθόλου την εικόνα του γοητευτικού πρωταγωνιστή της ταινίας “9 1/2 εβδομάδες”.

Ο 65χρονος ηθοποιός το Σαββατοκύριακο υποβλήθηκε σε ακόμη μία πλαστική επέμβαση στη μύτη- την πέμπτη κατά σειρά- και μάλιστα απαθανάτισε τη στιγμή μετά την επέμβαση με μια selfie δίπλα στον χειρουργό που έκανε το χειρουργείο. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram σχολιάζοντας ως εξής:

“Τώρα είμαι ξανά όμορφος! Λίγα λεπτά μετά την πλαστική στη μύτη με τον γιατρό μου. Δεν ξέρω τι μέρα είναι ούτε και έχω συνειδητοποιήσει αν έχει τελειώσει η εγχείριση ή όχι”. Ο Μίκι Ρουρκ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει σπάσει αρκετές φορές τη μύτη του και γι’ αυτό έχει υποβληθεί σε τόσες πολλές επεμβάσεις. Είναι κοινό μυστικό ωστόσο, ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις στην προσπάθειά του να φαίνεται νεότερος.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:47