17/10/2019 22:22:00

Στην εντατική αθλητής του Παναθηναϊκού μετά από ανακοπή καρδιάς

Στην εντατική αθλητής του Παναθηναϊκού μετά από ανακοπή καρδιάς - Media

 

Ακόμη μια τραγωδία δοκιμάζει την οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς ο αθλητής Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε η ομάδα στον επίσημο λογαριασμό στο facebook. Ο ποδηλάτης νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάννειου και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Θυμίζουμε ότι στον Απρίλιο του 2016 ο 16χρονος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Σπύρος Ντόκος είχε σκοτωθεί κατά την διάρκεια προπόνησης όταν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Δυστυχώς η ομάδα μας δοκιμάζεται για άλλη μια φορά... Στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ στο Κανδύλι, ο αθλητής μας Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο και έπειτα στο Τζάννειο. Αυτή τη στιγμή, χάρη στη μέριμνα που είχε λάβει η διοργανώτρια ΑΕΚ (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει) και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο ιατρός του αγώνα κος Τζαννιδάκης, ο Κυριάκος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση και περιμένουμε (για την ακρίβεια ελπίζουμε) την αντίδραση του οργανισμού του τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα. Η ενημέρωση που είχαμε δια ζώσης είναι αυτή ακριβώς και την κοινοποιούμε εδώ για να μην ακούγεται οτιδήποτε συγκεχυμένο από οποιονδήποτε άλλον. Καλό θα είναι να μη μεταβεί κάποιος στο Τζάννειο, αφενός γιατί δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στη ΜΕΘ, αφετέρου γιατί δεν θα προσφέρει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι θετικής σκέψης για να γίνει καλά ο Κυριάκος και να κερδίσει ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα».

Ευχή όλων ο νεαρός αθλητής να επιστρέψει γερός το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: SDNA

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.