search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Έκλεισε το εστιατόριο «Nerantzi» στο Μοναστηράκι – Είχε πάει ο Τσίπρας το Σάββατο

26.10.2017 08:41
Έκλεισε το εστιατόριο «Nerantzi» στο Μοναστηράκι - Είχε πάει ο Τσίπρας το Σάββατο - Media

 

Φαίνεται πως το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν από τους τελευταίους πελάτες του καφέ-εστιατορίου «Nerantzi», καθώς δύο ημέρες μετά την επίσκεψή τους, η επιχείρηση έκλεισε.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, το πρωθυπουργικό ζεύγος επισκέφθηκε το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε με ένα μικρό αυτοκίνητο, χωρίς έντονη αστυνομική συνοδεία, προκειμένου να μην τραβήξει τα βλέμματα. Κάθισε σε ένα από τα τραπέζια στο βάθος του εστιατορίου και δείπνησε, για να αποχωρήσει στη συνέχεια όπως μπήκε, αθόρυβα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, στο «Nerantzi» μπήκε λουκέτο, αν και την Κυριακή λειτούργησε κανονικά. Το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι μάζεψαν τα πράγματά τους και κατέβασαν τα ρολά του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αποφάσισαν το κλείσιμό της, διότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του χώρου σχεδιάζουν σύντομα να ανοίξει και πάλι, φιλοξενώντας αυτή τη φορά άλλου είδους επιχείρηση, που θα συνάδει περισσότερο με το κλίμα της περιοχής αλλά και της εποχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 21:44