search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:36
MENU CLOSE

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης: Το μυστηριώδες SMS για το νεκροταφείο

26.10.2017 17:21
Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού - Media

 

Την ώρα που η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, σταδιακά νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια προκαλώντας σοβαρές ανατροπές στην υπόθεση και διευρύνοντας τον κύκλο των πιθανών υπόπτων.

Ένα νέο κομμάτι στο παζλ της άγριας δολοφονίας προστέθηκε από συγγενή της άτυχης εφοριακού, η οποία μίλησε στο Epsilon TV και αναφέρθηκε στην τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, αλλά και ένα SMS που προκαλεί ανατροπές στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα η συγγενής της 32χρονης τόνισε ότι «ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

Παράλληλα, προσθέτοντας στο μυστήριο αναφέρθηκε και σε απειλές που δέχθηκε η 32χρονη, λέγοντας ότι «την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: “Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο” και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:32