search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

28.10.2017 05:50
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Media

 

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αναμένεται το Σάββατο και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο και προβλέπει ότι θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάζουν την κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως τη βόρεια Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και μετά θα πληγούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια, ενώ από το βράδυ τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το πρωί της Κυριακής τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:20